KonferencijaProgramPut i smještajOrganizatori i pokroviteljiAutoriRegistracijaGalerija

Konferencija

Konferencija Kibernetička sigurnost 2020  (CSC 2020)

 

Konferencija posvećena kibernetičkoj sigurnosti (CSC, Cyber Security Conference 2020) održava se u Osijeku po četvrti puta, 13. i 14. listopada 2020.

 

Program konferencije pokriva zanimljive i aktualne teme iz područja kibernetičke sigurnosti, uključujući regulatorni okvir kibernetičke sigurnosti, problematiku sigurnosti u industrijskim i tehnološkim sustavima kao i sigurnost informacijsko-komunikacijskih tehnologija. Teme predavanja, okruglih stolova i rasprava bit će i brojni otvoreni izazovi u području kibernetičke sigurnosti. Ovakav program namijenjen je predstavnicima poduzeća, ljudima iz industrije, komunalnih tvrtki i članovima upravljačkih tijela koji donose ključne poslovne odluke u organizacijama iz prerađivačke industrije, trgovine, turizma, poljoprivrede, ali i u svim drugim sektorima – svima zainteresiranima za opstanak i rast na jedinstvenom digitalnom tržištu EU. Saznanja koja će gospodarstvenici dobiti na ovoj konferenciji mogu promijeniti njihovu poslovnu budućnost.

 

Organizatori konferencije su FERIT (Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek), Atos Convergence Creators i ATO Inženjering.