ORGANIZATORI

Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek

jedna je od sastavnica Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. FERIT organizira i provodi preddiplomske stručne, preddiplomske sveučilišne, diplomske sveučilišne te poslijediplomske specijalističke i doktorske studije u području elektrotehnike i računarstva. FERIT provodi znanstvene, istraživačke i razvojne projekte u nekoliko znanstvenih i tehničkih područja (elektrotehnika, automatika i računarstvo).


Atos

je globalni lider na području digitalne transformacije. Grupa je europski lider na područjima Big Data, Cybersecurity, High Performance Computing i Digital Workplace. Atos Convergence Creators d.o.o. u okviru Atos Grupe pripada u poslovnu diviziju Big data and Security i globalni je ponuđač inovativnih ICT proizvoda, rješenja i servisa.


ATO Inženjering

je najstariji Siemens Solution Partner za područje automatizacije s potpisanim modulom za industrijske komunikacije SIMATIC NET. U okviru tog partnerstva kroz godine je od Siemensa isporučeno, a od ATO-a ugrađen cijeli niz proizvoda i sustava industrijskih komunikacija koji obuhvaćaju i elemente kibernetičke sigurnosti. Specijalistička znanja i reference koje ATO posjeduje pozicioniraju ga kao najboljeg industrijskog integratora za implementaciju sustava kibernetičke sigurnosti u industrijskim postrojenjima. Certifikati za IEC62443 standarde također čine ATO jedinstvenom tvrtkom u Hrvatskoj osposobljenom za procjenu rizika, implementaciju i održavanje kibernetičkih sustava na svim razinama.


Centar za nestalu i zlostavljanu djecu

je vodeća organizacija koja djeluje već više od deset godina u području zaštite djece od zlostavljanja i seksualnog iskorištavanja putem interneta. Svakodnevno skrbi o djeci koja se nalaze u nepovoljnim životnim uvjetima i nastoji podići kvalitetu njihova života. U suradnji sa zajednicom, stručnjacima i nadležnim institucijama radi na prevenciji nestanka djece te pruža podršku obiteljima u kriznim situacijama. Kroz dugogodišnje iskustvo zaštite djece i mladih od seksualnog zlostavljanja i iskorištavanja na internetu, uočena je potreba za osnivanjem nacionalnog Centra za sigurniji internet, koji nudi pomoć djeci i mladima, njihovim roditeljima, nastavnicima, državnim institucijama i svima onima kojih se dotiče područje djelovanja Centra.